You are here
Home > ATP >

Lehet, hogy Zverev is koronavírusos volt?

Ezt maga a játékos állította egy, vele készült vasárnapi interjúban. Gyanítja, hogy így történt, de a tény, hogy már ő, és barátnője is túl van a koronavíruson. Természetesen a német sem örül a halasztásoknak, leginkább az sajnálja, hogy valószínűleg beragad a világranglista 7. helyén.

Szerencsére, a teniszezők között nagyon kevés hírt hallunk, hogy bárki is megfertőződött volna. A játékosok komolyan veszik a karantént, több közösségi médiában megjelent fotót, videót láttunk már erről. A brazil Thiago Seyboth Wild közölte eddig a közösségi oldalán, hogy megfertőződött.

Zverev egy vasárnapi interjúban arról beszélt, hogy gyakorlatilag lábon hordta ki a koronavírust, de akkor nem is tudott róla. Néhány nappal az új év előtt Kínába utazott a barátnőjével, a modellként dolgozó Brenda Pateával, és valószínűleg akkor fertőződhetett meg. Állítja, folyamatosan köhögött, és nem tudta abbahagyni.

December 28-án érkeztünk Kínába, majd onnan mentünk tovább Ausztráliába, majdnem egy hónapig kínzott a köhögés. Két, vagy három napon át lázam is volt, és öt-hat órán át köhögtem. Brenda is. Nem tudtuk, mi az. Nem voltak fájdalmaim, de tíz másodpercenként rám tört a köhögés.

– mesélte Zverev

Zverev aztán elég gyengén teljesített az ATP Cupon, aminek lehetnek ezek is az okai. Kikapott Alex De Minaurtól, Stefanos Tsitsipastól és Denis Shapovalovtól is, így a németek bennragadtak a csoportban. Aztán az Australian Openen már menetelt, egészen az elődöntőig jutott, ahol aztán Dominic Thiemtől kapott ki. Nem tudja megmondani most sem, hogy egyértelműen a koronavírust kapta el, de vallja, hogy valamilyen fertőzést összeszedett a Távol-Keleten.

Vélemény, hozzászólás?

Top