You are here
Home > Magyar csapat > Nők >

Már csak a hurrikán hiányzik…

Udvardy Panna folyamatosan versenyez az amerikai versenysorozaton.

A WTA rangsor 347. helyén álló Udvardy Panna az egyetlen magyar,aki hetek óta versenyezni tud, ami nagyon nagy előny lesz majd ha a Tour visszatér.

A 21 éves magyar játékos Floridában egy szigorú szabályok között lebonyolításra kerülő női versenysorozaton vesz részt, mely egyre népszerűbb és nem mellesleg szakmailag is nagyon hasznos.

“Most tartunk az ötödik hétnél és mára már beállt egy rend, hogy mely napokon játszom. Heti háromszor napi két mérkőzés van, ami épp elég is, ennél több meccs már sok lenne egy hétre.

A versenysorozat olyan népszerű lett, hogy egyre többen jelentkeznek, egyre jobb játékosok és többeket már vissza is kellett utasítani, viszont Kaliforniában is elkezdődött egy másik sorozat, így ott is tudnak játszani a lányok.”

A teniszben, és főleg a mostani nehéz időszakban az anyagi oldala is nagyon fontos a versenyzésnek, a Fed-kupa csapat keretében is számításba vett játékos azonban ezzel kapcsolatban is meg van elégedve.

“Anyagilag nagyon jól jövünk ki, a szállásra nem kell költenünk és konyha is van az apartmanban ahol lakunk, így aztán a lehető legjobban le lehet csökkenteni a költségeket.”

De a lányok élete nem csak “játék és mese”, a koronavírus mellett most az időjárás is borzolja a kedélyeket.

Most kezdődik a hurrikánszezon, sokat esik az eső és erős szél is van, volt, hogy nem tudtam lejátszani az egyik napi meccsemet, aztán hármat is kellett játszanom egy nap. Én ettől függetlenül próbálom a legtöbbet kihozni magamból , fejlődni és gyakorolni.

Vélemény, hozzászólás?

Top