You are here
Home > ATP >

Csütörtökön egy magyar sem lépett pályára

Hiába vártuk a férfi párosban Fucsovics Marcit, a nőknél Stollár Fannyt és Babos Tímeát, végül egyikük meccsére sem került sor. Az okok nem egyformák

Fucsovics Marci visszalépett, így a Cameron Norrie oldalán nem lépett pályára a Ra,m/Salisbury kettős ellen. Valaszínűleg Marcis is másképp tervezete, de az élet átírta a terveket. Mivel sikerült a harmadik fordulóba kerülni egyesben, így Marci inkább arra koncentrál, pénteken a legjobb 16 közé jutás a tét az amerikai Tommy Paul ellen. Fontos meccs lesz, alaposan fel kell rá készülni.

Babosék esetében az ok sokkal prózaibb. Nekik lenne idejük, csak éppen az időjárás nem így gondolta. Az esőzések miatt amúgy is csúszó programban hátrébb kerültek. Csak pénteken fognak játszani.

Egyelőre még nincs meg a hivatalos pénteki program, de az biztos, hogy csütörtökön nem fognak játszani. Amint biztosat tudunk, közzétesszük.

Még egy hír, ami nem Australian Open, hanem Bangkokból származik. Balázs Attila a múltheti sikere után ezúttal a legjobb 16-ben búcsúzott a thaiföldi Challenger tornától, a holland Haase ellen 46 12-es állásnál feladta.

Vélemény, hozzászólás?

Top