You are here
Home > ATP >

Fucsovics Marci kiesett Marseille-ben

Nem sikerült a bravúr, Fucsovics Marci 46 57-re kapott ki az ATP 250-es, marseille-i torna első körében a kazah Alexander Bubliktól. A világranglistán 73. helyen álló magyar játékos sajnos az első, majd a második szettben is az utolsó adogatását bukta el, amellyel 2-0-s vereséget szenvedett.

Bár az első, sőt a második bréklabda is Marcié volt, a legjobb férfi játékosunk rögtön az első adogatását elveszítette. 24-es kazah vezetésnél sikerült visszabrékelni, de a legfontosabb játékot, a szettben maradásért sikerült ismét elbukni, 42 perc után 0-1 volt oda.

A második szettben megint a kazah jutott kétszer is bréklabdához, és 21-es vezetése után a harmadikat meg is csinálta. Szerencsére közvetlen utána sikerült visszavenni a fogadóelőnyt. Utána mindenki hozta az adogatását, igaz Marcinak kétszer megint bréklabdát kellett hárítani.

A legvégén akadt megint gond. Túl nagy. Semmire ment el az adogatójáték 56 után, ezzel pedig a meccs is. Nagy kár érte, mert nem volt távoli a siker, így viszont búcsú lett a vége.

Open 13 Provence, Marseille, ATP 250-es torna.

1. forduló: Alexander Bublik (kazah)–Fucsovics Márton (magyar) 6:4, 7:5

Vélemény, hozzászólás?

Top